tinc mal de panxa i no entenc què m’ho produeix.

De vegades quan menys m’ho espero em comença a fer molt mal a la panxa i no sé què m’ho pot produir.

Procuro menjar molt sà  fent una dieta on l’alimentació és molt variada, no ingereixo begudes amb gas ni amb sucres ni colorants (res de llaunes). Prenc molta fruita, carn, peix, i verdures. De vegades faig un extra i menjo crispetes quan vaig al cinema. No prenc “bolleria” ni entrepans i els embotits no m’agraden.

Practico esport cada dia,  el que més m’agrada fer és la natació, jugar a tenis i esquiar.

Actualment estic a cinquè de primària, el dia 10 de gener vaig fer 11 anys. Vaig molt content a l’escola, em va molt bé i m’agrada molt.

Des dels cinc anys estic diagnsticat de T.D.A, tinc transtorn per dèficit d’atenció, tot i així jo faig una vida molt normal i tinc molts amics i familia que m’estimen molt, crec que em sento millor des que vaig explicar als meus companys de classe la malaltia que pateixo, la meva mestra em va fer molt de costat i em va ajudar a normalitzar la meva situació i parlar amb els  meus companys.

Sóc molt sensible i m’afecten molt les coses que em passen en el meu dia a dia per això crec que  tinc tants mals de panxa inesperats. Normalment en tinc quan em poso nerviós, a vegades quan me’n vaig a dormir i a vegades quan estic a l’escola.

Si ho hagués de definir tinc fortes punxades abdominals i fins i tot a vegades sembla que no puc ni respirar, com si tingues una pilota botida a dins la panxa i no em deixés ni respirar ni moure’m, em cargolo com un cuc i em quedo econgit respirant a poc a poc a veure si em passa.

La meva pediatre m’ha dit que m’ajudaria fer aquest estudi i que em donarien unes pautes perquè això em passi i no pateixi aquests dolors, ja que ella creu que el que jo tinc és funcional i no vol dir que tingui res greu a dins la panxa.

Espero que tot vagi bé i que aviat em pugui trobar millor, moltes gracies i fins aviat!